Conference League

Κετσετζόγλου: «Βλέπω Φερνάντες βασικό στη ρεβάνς - Εκτιμώ πως θα βρεθεί λύση με το τηλεοπτικό»

Στις σκέψεις του Ματίας Αλμέιδα για τη ρεβάνς της ΑΕΚ στην Ανδόρα και στο θέμα που έχει προκύψει με την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα στάθηκε ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Στο πλάνο που έχει στο μυαλό του ο Ματίας Αλμέιδα για τη ρεβάνς της ΑΕΚ με την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες (01/08, 19:30) αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Συζητώντας με τον Σταύρο Χονδροθύμιο, μίλησε αρχικά για τις απουσίες των Γαλανόπουλου, Ελίασον και Πινέδα εξαιτίας της ίωσης που ταλαιπωρεί την «Ένωση», ενώ δεν παρέλειψε και εκείνη του Μπρινιόλι.

Συγκεκριμένα υπογράμμισε πως η απουσία του Ιταλού είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα και θα έπρεπε ο «δικέφαλος» να έχει προχωρήσει στην απόκτηση τρίτου τερματοφύλακα.

Όσον αφορά την ενδεκάδα του αυριανού αγώνα εκτίμησε ότι ο Πάολο Φερνάντες θα πάρει τη θέση του Ελίασον αν ο Άμραμπατ μείνει στον πάγκο για έξτρα λύση στον φορ ή στα πλάγια και οι υπόλοιποι δέκα παίκτες δεν θα αλλάξουν, σε σχέση με το πρώτο ματς.

Παράλληλα, για το θέμα που έχει προκύψει με την τηλεοπτική μετάδοση της αναμέτρησης προέβλεψε ότι στο τέλος θα βρεθεί η χρυσή τομή και η Cosmote Tv θα πάρει τα δικαίωμα για τον αγώνα των «κιτρινόμαυρων».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x